Ansiktsbehandlinger


Alle ansiktsbehandlinger og ansiktsmassasjer jeg utfører med Babor produkter.

BABOR – profesjonell hudpleie, luksuriøs opplevelse, innovative og enda mer effektive behandlinger, perfeksjon, maksimale resultater – den er skjønnhetsrevolusjonen som startet i 1955 i Tyskland.

Alle produktene fra Babor er basert på den nyeste viten innen hudforskning. I tråd med Babor-tradisjonen benytter vi rene, naturlige planteoljer og planteekstrakter, så vel som hovedsakelig naturlige aktive ingredienser med vegetabilsk opprinnelse. Alle produkter har en hudvennlig pH-verdi, for å skåne og bevare hudens naturlige balanse.

Babor ekspress hudpleie

Rask og effektiv oppfriskning av huden.
Dyprens tilpasset av din hudtype, peeling som skånsomt fjerner døde hudceller, etterfulgt av en deilig avslappende massasje.

Babor lift ekspress

Fantastisk antirynkebehandling for den travle kunden som ikke «har tid» til å legge seg ned i mer enn 20 minutter. Behandlingene gir en god rens, setter i gang sirkulasjonen, peeler huden og avsluttes med ansikts og øyekrem.

Babor klassisk ansiktsbehandling

Klassisk pleie for enhver hud. Gir en klarere hud med økt vitalitet. Dubbelrens, peeling, dyptvirkende ampull tilpasset din hud, maske, massasje, øyekrem, ansiktskrem.

Fuktighetsboost

Ansiktsbehandling som gir en fantastisk mye fuktighet og fin glød.
En kombinasjon av Babor Thera PRO peeling, spesialmaske og vitaminboost som etterlater huden fullstendig renset, reduserer fine linjer, tilfører fukt, ger vitaminer og glød.