Ansiktsbehandlinger


Alle ansiktsbehandlinger og ansiktsmassasjer jeg utfører med Babor produkter.

BABOR – profesjonell hudpleie, luksuriøs opplevelse, innovative og enda mer effektive behandlinger, perfeksjon, maksimale resultater – den er skjønnhetsrevolusjonen som startet i 1955 i Tyskland.

Alle produktene fra Babor er basert på den nyeste viten innen hudforskning. I tråd med Babor-tradisjonen benytter vi rene, naturlige planteoljer og planteekstrakter, så vel som hovedsakelig naturlige aktive ingredienser med vegetabilsk opprinnelse. Alle produkter har en hudvennlig pH-verdi, for å skåne og bevare hudens naturlige balanse.

Rask og effektiv oppfriskning av huden. Grundig rens tilpasset av din hudtype, peeling som skånsomt fjerner døde hudceller, etterfulgt av en deilig avslappende massasje.

Fantastisk antirynkebehandling for den travle kunden som ikke «har tid» til å legge seg ned i mer enn 20 minutter. Behandlingene gir en god rens, setter i gang sirkulasjonen, peeler huden og avsluttes med ansikts og øyekrem.

Klassisk pleie for enhver hud. Gir en klarere hud med økt vitalitet. Dubbelrens, peeling, dyptvirkende ampull tilpasset din hud, maske, massasje, øyekrem, ansiktskrem.

Luksuriøs ansiktsbehandling for menn som etterlater huden ren og klar, setter i gang sirkulasjonen, reduserer fine linjer, tilfører fukt, ger vitaminer og glød. Inkluderer spesialmassasje av hodebunn, ansikt, nakke og skuldre.

Ansiktsbehandling som gir en fantastisk mye fuktighet og fin glød. En kombinasjon av Babor Thera PRO peeling, spesialmaske og vitaminboost som etterlater huden fullstendig renset, reduserer fine linjer, tilfører fukt, ger vitaminer og glød.

Fantastisk antirynkebehandling som setter fokus på løft, spenst og smidighet i kombinasjon med velvære og total avslapping. Behandlingen inkluderer rens, peeling og maske som gir en følelse av glattere hud, samt lang spesialmassasje av hodebunn, ansikt, nakke og skuldre.

Intensiv hudfornyelse som passer for enhver hud som trenger intensiv fornyelse, spesielt med akne, åpne porer, pigmentflekker, rynker og en grå, livløs hudfarge som mangler utstråling. Behandling anbefales også 8 uker før kosmetisk kirurgi for å styrke huden og forberede huden i dybden.