Tantrisk massasjeterapi for menn


Tantrisk massasje er en terapeutisk energetisk form for massasje. Det er den åndelige veien. Ved å kombinere kraftige gamle tantriske teknikker og energi får du en unik massasjeopplevelse som helbreder kroppen og sinnet, åpner hjertet og sjelen din.

Tantrisk massasje fjerner alle slags akkumulerte blokkeringer og negative følelser, det gir åndelig oppvåkning, vitalitet, energi, glede, indre vilje og glans.

Når kroppen og sinnet ditt er i balanse, har du et sunt og lykkelig liv. Energi beveger seg flytende, hjertet ditt er åpent, sjelen din lyser, du har magiske sensasjoner, og et hav av ekstase.

Tantrisk massasje har en spesiell kraft og energi, det er en indre reise, den magiske måten som gir mye naturlig helbredelse, beroliger sinnet, lindrer fysisk spenning, fjerner blokkeringer fra kroppen din, følelser kommer ut. Fantastiske ting begynner å skje i livet ditt.

Under en typisk økt utløses to hovedtyper energi, praniske energi eller livskraftenergi og seksuelle energi. Den seksuelle energien kan brukes til mye mer enn bare seksualitet. Faktisk er det den mest helbredende og kraftigste energien på planeten, HVIS den utnyttes riktig. Det er min jobb å sørge for at den seksuelle energien kontrolleres og veiledes klokt under en tantrisk massasjeterapi. Dette kan føre til kraftige effekter – inkludert helbredelse, emosjonell avklaring, en tilstand av dyp fred, og til og med orgasmiske sensasjoner og en orgasmeopplevelse for hele kroppen.

Det er viktig å huske på at mens tantrisk massasje har et enormt potensial, er orgasmiske effekter ikke garantert. Å ha en slik opplevelse avhenger av forskjellige faktorer som blokkeringer i kroppen, nåværende helsestatus, renhet, astrologiske påvirkninger og karma. I noen tilfeller er det nødvendig med mer tid og flere økter før du føler alle de store effektene denne terapien kan tilby.

En viktig del av de helbredende fordelene med tantrisk massasje er at du skal føle deg åpen, avslappet, trygg og fokusert på sensasjonene. Massasjen er basert på gjensidig tillit, det er en stor fordel om du kan stole på og akseptere dine egne grenser.

Effekter og fordeler med tantrisk massasje:

  • helbreder kroppen og beroliger sinnet
  • fjerner ulike typer blokkeringer og negative følelser
  • helbreder tidligere traumer og følelsesmessig stress
  • avlaster den fysiske spenningen
  • åpner energikanaler og hjerte chakraet
  • vekker seksuell energi og øker det orgasmiske potensialet
  • gir vitalitet, energi, og glede